TrendZ beurs

Plus-Plus staat 26,27 & 28 augustus op de TrendZ beurs in Gorinchem, het grootste inkoopmoment voor de retail en detailhandel uit de Benelux. Ben jij retailer en benieuwd naar het nieuwe assortiment van Plus-Plus? Ga dan zeker een kijkje nemen op stand D122.

Learning Express Award

Plus-Plus heeft in Amerika een Best Toy Award gewonnen in de categorie Constructie! Gefeliciteerd!

Nieuw assortiment!

Plus-Plus voegt 4 nieuwe items aan het assortiment toe De koker Eenhoorn, de koker Superheld en de verpakkingen Sprookje 3-in-1 en Wegwerkers 3-in-1 mogen zeker niet ontbreken aan je collectie van Plus-Plus! Ga snel naar jou favoriete speelgoedwinkel of website voor deze nieuwe producten.

Het Plus-Plus event bij jou in de buurt!

Uren spelen met je Plus-Plus bouwvriendjes bij je favoriete speelgoedwinkel, dat kan!

Plus-Plus heeft een Mega Plus-Plus pakket ontwikkeld waarmee jullie oneindig kunnen bouwen in jouw favoriete speelgoedwinkel. Dit pakket zit boordevol bouwsteentjes en bouwvoorbeelden op verschillende niveaus. Benieuwd of jouw favoriete speelgoedwinkel al een Plus-Plus event heeft gepland? Ga naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

Meer voorbeelden via Instagram


Instagram

In Zwitserland genomineerd voor speelgoed van het jaar 2014!

In Zwitserland is Plus-Plus naast Lego en Hasbro genomineerd voor speelgoed van het jaar 2014. Helaas heeft Lego de wedstrijd gewonnen, maar alsnog zijn wij trots op onze nominatie.

Plus-Plus op Facebook

Ga naar onze Facebook pagina en bekijk de voorbeelden van Plus-Plus.

Commercial op Nickelodeon

Klik hier en bekijk de commercial van Plus-Plus.
Plus-Plus

Educatie

Plus-Plus is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Met het bouwen met de Plus-Plus stenen laat je ze anders en out-of-the-box denken. Door Plus-Plus kan het inzicht in ruimtelijke vormen beter ontwikkeld worden. Plus-Plus laat mensen in het begin van in 2D ontwerpen maken, maar door het vaker te doen zie je ook veel mogelijkheden in 3D. Je hebt oneindig veel mogelijkheden en kinderen kunnen zichzelf hier goed mee vermaken.

Plus-Plus Nederland biedt jou als kinderdagverblijf of school ondersteuning in de vorm van stappenplannen, zowel 2D als 3D, en voorbeelden om mee te beginnen. We hebben ontdekt dat kinderen er gek op zijn als ze er eenmaal mee in aanraking zijn gekomen, het is lastig er dan vanaf te blijven. Voor een educatief karakter is het mogelijk om naast de reguliere producten welke reeds op de website zichtbaar zijn, grotere verpakkingen aan te schaffen welke direct voldoende zijn voor een hele klas. Hierin is keuze in kleuren en de twee Plus-Plus maten.

Wilt u Plus-Plus voor in uw kinderdagverblijf, school of overige instelling in de educatiebranche aanschaffen?

Bekijk dan onderstaande verkooppunten voor de educatieve Plus-Plus materialen.

www.plusschoolleverancier.nl
www.speelgoedvoorscholen.nl

Plus Plus Basis mix

3.600 stuks

Basis

Plus Plus Basis pastel

3.600 stuks

Pastel

Plus Plus Pastel neon

3.600 stuks

Neon

Plus Plus Basis mix

4.000 stuks + 12 bouwplaten

Basis

Plus Plus Basis mix

6.000 stuks

Basis

Plus Plus Basis mix

6.000 stuks

Basis, Pastel & Neon